Algemene voorwaarden


1. Inleiding
Deze website is mede eigendom van Plus Magazine.


2. Aanmelding en betaling
Je kunt je aanmelden voor een cursus via onze website www.etadoro.be Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Door je in te schrijven verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. Het studiegeld dient vooraf te worden voldaan. 


3. Studie start en duur
Na inschrijving op een cursus kan je direct starten met de cursus. De cursus kan in eigen tempo worden uitgevoerd: er is geen maximum duur verbonden aan de cursus. 


4. Studiemateriaal

  1. In geval je cursusmateriaal hebt besteld, zal dit zo snel mogelijk bezorgd worden op het door jou opgegeven adres. Mocht de verzending onverhoopt langer duren dan 1 week zal je hierover tijdig worden ge├»nformeerd. 
  2. Het door Etadoro geleverde studiemateriaal mag, in welke vorm dan ook, niet aan derden worden verstrekt. 


5. Studie: 14 dagen op proef

  1. Binnen 2 weken na inschrijving van de cursus, kan cursist de cursus kosteloos annuleren. Het verzoek tot annulering dient via e-mail aan info@etadoro.be te worden gedaan.
  2. De cursist heeft het recht om het studiemateriaal te retourneren in geval de cursus binnen 2 weken na inschrijving wordt geannuleerd, onder voorwaarde dat het studiemateriaal niet gebruikt is. Portokosten voor retourneren zijn voor conto van de cursist.

6. Begeleiding gedurende cursus
Gedurende de cursus ontvangt cursist, in geval het relevant is, feedback op de opdrachten van de trainer of een door de trainer aangewezen persoon indien u persoonlijke begeleiding hebt aangeschaft. Etadoro stelt zich tot doel om binnen 3 dagen te reageren op vragen en opdrachten. 

Opdrachten en vragen kunnen ook kosteloos aan de overige cursisten binnen het Etadoro.be platform ter beoordeling worden ingediend. 

7. Privacy

  1. Als cursist online informatie aanvraagt of zich als cursist inschrijft, vraagt Etadoro een aantal persoonsgegevens om aan het verzoek tot informatie of inschrijving te kunnen voldoen.  
  2. Etadoro gebruikt deze persoonsgegevens ook om u desgewenst op de hoogte te houden van nieuwe cursussen en andere activiteiten, al dan niet in samenwerking met andere aanbieders. Wil je verder geen informatie ontvangen, dan kun je je hiervoor eenvoudig afmelden.

8. Klantenservice
In geval van vragen op opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice van Etadoro. 

  • De klantenservice is te bereiken via info@etadoro.be. Etadoro stelt zich tot doel om binnen 72 uur alle vragen via    e-mail te beantwoorden. 
  • Je kunt ook chatten met onze medewerkers. We zijn bereikbaar tijdens kantoordagen van 9.00u tot 17.00 uur via de chatfunctie rechtsonder op deze site.