Beter fotograferen voor iedereen, deel 2 in 7 lessen

 

Over trainer Ron de Gruyl

Fotograaf Ron de Gruyl zit al meer dan 27 jaar in het vak. Naast fotograaf is hij ook docent. Hij deelt zijn kennis graag met anderen. Hij heeft als motto dat iedereen met de juiste kennis en trucjes mooie foto's moet kunnen maken!

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor iedereen die zijn/haar kennis van het fotograferen wil verdiepen. De cursus is het vervolg op 'Beter fotograferen voor iedereen' deel 1, maar kan met enige voorkennis ook los gevolgd worden.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus ga je samen met trainer Ron de Gruyl dieper in op fotograferen. In de cursus 'Beter fotograferen voor iedereen' deel 1 worden de beginselen van fotografie behandeld. Deze inzichten worden verder opgepakt en uitgediept in deze vervolgcursus. Heb je deel 1 niet gevolgd, maar heb je al wel ervaring met fotograferen? Dan kun je deze cursus natuurlijk ook altijd los volgen.

Trainer Ron de Gruyl neemt je o.a. mee in het bewerken van je eigen foto's, gebruik van de flitser, en landschappen en portretten fotograferen. Maak bovendien in de bonusles kennis met de 'Strobist'-techniek.

Waarom Etadoro?

 • Voordelige cursussen al vanaf 55 euro
 • Ervaren en betrokken trainers
 • Direct starten en in je eigen tempo
 • Niet tevreden, geld terug (binnen 14 dagen na aankoop)

Tijdelijk voor slechts 55 euro

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken

 1. Bewerkingsprogramma's
 2. Landschappen fotograferen
 3. Portretfotografie
 4. Fotograferen met weinig licht
 5. Flitsen met de ingebouwde flitser
 6. High key en low key fotograferen
 7. Bonus! Inleiding tot 'Strobist' fotografie
 

Deze cursus kost tijdelijk slechts 55 euro!

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account. Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij je cursus.

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je kiezen welke cursusopties je wilt bestellen, zoals het cursusboek van 14,95 euro en persoonlijke begeleiding van 25 euro. Daarna ga je door naar stap 2: de betaling van je cursus.

Na betaling kun je direct met de cursus beginnen!

Bestel ook het Etadoro cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier. 
De kosten voor het cursusboek bedragen €14,95 (exclusief verzendkosten). Je kunt het cursusboek direct bestellen maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

 
 
cursusboek_fotografie2.png

Overige informatie

Na afloop van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.