Proefles |  Creëer je ideale interieur

Elke les bestaat uit een video, theorie, een opdracht en een quiz. Op deze pagina geven we je een beeld van de inhoud van les 1 en krijg je een goede indruk van de gehele Etadoro cursus 'Creëer je ideale interieur'. 


Video | Kleur

Bekijk hieronder de video van deze les. Je kunt de video zo vaak bekijken als je wilt. Veel plezier!

 

Elke les van een cursus begint met een introductievideo. In deze video krijg je een indruk van de stof die in de les wordt behandeld, aangevuld met persoonlijke ervaringen van de trainer.


Theorie | Kleur

Kleur is een essentieel onderdeel van het interieur, het is zelfs één van de grootste sfeermakers in een interieur. Het geeft bovendien ruimte aan persoonlijkheid en eigenheid. Kleuren hebben een belangrijke invloed op de ruimtelijke ervaring: ze kunnen ruimtes verkleinen of ervoor zorgen dat ze groter en lichter lijken.

Klik op de knop 'Download materiaal' om de theorie van deze les te downloaden.

 
 

Elke les bevat theorie. Deze kun je eenvoudig downloaden of je kunt het cursusboek apart bijbestellen.

 

Opdracht | Van binnen naar buiten

Hieronder staat beschreven welke opdracht je in les 1 van de cursus gaat doen. Heb je persoonlijke begeleiding aangeschaft? Dan stuur je de opdracht naar je trainer, die er een reactie op geeft. Ook kun je je opdracht delen met je medecursisten om te leren van elkaar.

Tijd om zelf aan de slag te gaan! In deze les gaan we oriënteren welke kleurcombinaties goed passen in een interieur en laten we ons inspireren om onze eigen smaak beter te bepalen. Hiervoor gaan we 2 foto's bekijken van interieurs. Het is belangrijk om goed op de kleuren te letten in de foto's. Die willen we namelijk in een overzicht plaatsen: een kleurenkaart. 


Doe de quiz!

De meeste cursussen worden afgesloten met een quiz, bestaande uit 6 tot 8 meerkeuze vragen. Een leuke manier om te testen of u de theorie van de cursus eigen heeft gemaakt.

Wilt u meer informatie over de cursus 'Beter fotograferen voor iedereen', klik dan op onderstaande button.


Bestel de cursus 'Creëer je ideale interieur' voor slechts 55 euro!

Ben je geïnteresseerd in interieurstyling en wil je je eigen stijl ontdekken? Volg dan de gehele cursus 'Creëer je ideale interieur' en klik op onderstaande knop.