Proefles  |  Een opgeruimd huis, een opgeruimd leven

Elke les bestaat uit een video, theorie en een of meerdere opdrachten. De cursus eindigt met een quiz. Op deze pagina geven we je een beeld van de inhoud van les 1 en krijg je een goede indruk van de gehele Etadoro cursus 'Een opgeruimd huis, een opgeruimd leven'. 


Video | Goed voorbereid van start

Bekijk hieronder de video van deze les. Je kunt de video zo vaak bekijken als je wilt. Veel plezier!

 

Elke les van een cursus begint met een introductievideo. In deze video krijg je een indruk van de stof die in de les wordt behandeld, aangevuld met persoonlijke ervaringen van de trainer.


Theorie | Goed voorbereid van start

Opruimen is meer dan alleen wat spullen in een kast of lade wegstoppen. Het is ook meer dan een paar nette stapels maken en de rest van de spullen uit zicht zetten. Het is ook niet iets dat je op school leert of van thuis uit meegegeven wordt. Maar wat is opruimen dan wel? 

Je leest hier alles over in les 1 'Wat is opruimen?' van het cursusboek. Klik op de knop 'Download materiaal' om deze les hier te downloaden.

 
 

Elke les bevat theorie. Deze kun je eenvoudig downloaden of je kunt het cursusboek apart bijbestellen.

 

Opdracht | Van binnen naar buiten

Hieronder staat beschreven welke opdracht je in les 1 van de cursus gaat doen. Heb je persoonlijke begeleiding aangeschaft? Dan stuur je de opdracht naar je trainer, die er een reactie op geeft. Ook kun je je opdracht delen met je medecursisten om te leren van elkaar.

Probeer je leven en het gevoel wat je zou willen hebben zo gedetailleerd mogelijk voor je te halen. En vertaal dit naar een droombord. Dit doe je door middel van plaatjes, woorden, foto’s en andere materialen op het witte vel te plakken. 

Hou je niet van knippen en plakken of ben je niet visueel ingesteld? Probeer je gevoel dan over te brengen in woorden door er een mooi verhaal over te schrijven. 

Welke vorm je het geeft is niet zo heel belangrijk, het belangrijkste is dat je, door middel van je verhaal of droombord, te allen tijde het gevoel over het eindresultaat op kunt roepen. Zodat je, als het even tegenzit of langer duurt dan je gehoopt had, altijd dat fijne gevoel weer op kunt roepen en daarmee je motivatie vast kunt houden.


Wil je meer informatie over de cursus, klik dan op onderstaande button.


Bestel de cursus 'Een opgeruimd huis, een opgeruimd leven'

Wil je ook je huis blijvend netjes houden en afscheid nemen van onnodige spullen? Volg dan de gehele cursus 'Een opgeruimd huis, een opgeruimd leven' en klik op onderstaande knop.