Proefles | Bewust assertief. Boost je zelfvertrouwen in 5 stappen

Elke les bestaat uit een video, theorie, een opdracht en een quiz. Op deze pagina geven we je een beeld van de inhoud van les 1 en krijg je een goede indruk van de gehele Etadoro cursus 'Bewust assertief. Boost je zelfvertrouwen in 5 stappen'. 


Video | Word de regisseur van je leven

Bekijk hieronder de video van les 1. Je kunt deze zo vaak bekijken als je wilt.
Veel plezier!

 

Elke les van een cursus begint met een introductievideo. In deze video krijg je een indruk van de stof die in de les wordt behandeld, aangevuld met persoonlijke ervaringen van de trainer.


Theorie | Word de regisseur van je leven 

Van harte welkom bij deze eerste les Bewust Assertief. Hopelijk gaat het volgen van deze cursus een mooie stap in je leven zijn. Deze cursus is namelijk bedoeld om die veranderingen in je leven aan te brengen die je een toekomst geven zoals jij die regisseert. In deze eerste les bekijken we nader wat jou nu maakt tot wie je bent. Veel plezier!

 

 

Download hieronder gratis de theorie van les 1.

Elke les bevat theorie. Deze kun je eenvoudig downloaden of je kunt het cursusboek apart bijbestellen.

boek-riet-indigne.jpg

Opdracht | Een zwart-wit stilleven

les1_regisseur.jpg

Hieronder staat beschreven welke opdracht je in les 1 van de cursus gaat doen. Heb je persoonlijke begeleiding aangeschaft? Dan stuur je de opdracht naar je trainer, die er een reactie op geeft. Ook kun je je opdracht delen met je medecursisten om te leren van elkaar.

 

Opdracht | Maak een actieplan van de wil

Wat heb je bij deze opdracht nodig? Een schrijfschriftje of liever zelfs een dagboek. Het is interessant om de komende weken je veranderingen en evoluties te noteren. Heb je nog geen dagboek? Misschien is dit een perfect moment om jezelf er eentje cadeau te doen. Het kan een mooi ritueel zijn om een boekje uit te kiezen dat past bij de nieuwe start van je leven. Want ja… deze cursus is bedoeld om die veranderingen in je leven aan te brengen die je een toekomst geeft zoals jij die regisseert.


Wil je meer informatie over de cursus, klik dan op onderstaande button.


Bestel de cursus 'Bewust assertief. Boost je zelfvertrouwen in 5 stappen'.

Bestel nu de cursus, en start vandaag nog!