Over Etadoro

Etadoro is ontwikkeld door ervaren professionals op het gebied van (online) leren, met als belangrijkste partner Plus Magazine. Wij geloven dat je het meest gemotiveerd bent en de beste resultaten haalt als je leert omdat jij het zelf wil. Niet omdat het moet. Bij Etadoro doe je dat in je eigen tempo, met goede begeleiding en hoge kwaliteit. Kennis delen en uitwisselen met anderen is daar een belangrijk onderdeel van. Kies een cursus uit ons brede aanbod en start vandaag nog. 

Leer wat je altijd al hebt willen doen!

Team Etadoro

Onze trainers zijn van essentieel belang voor Etadoro! We hebben de beste trainers voor elk onderwerp gevonden. Zij hebben hun training ontwikkeld volgens het Etadoro format en zullen gedurende de cursus ook beschikbaar zijn voor uw vragen en zullen reageren op uw opdrachten. 

Wil je ook trainer worden? Stuur dan een bericht naar trainers@etadoro.be.

Echte experts als trainers

De Etadoro Methode

Etadoro werkt volgens het 'blended leren' principe. Dit houdt in dat we werken met verschillende leervormen. Zo bestaat elke cursus uit verschillende doe-opdrachten, video, quizzen en theorie. Deze combinatie van lezen, luisteren, zien en doen zorgt ervoor dat alles wat je in de cursus te weten komt, ook zal beklijven. Kortom: de cursussen bieden een gevarieerde lesopzet waarmee je alles haalt uit jouw cursus.

Etadoro houdt rekening met de 5 principes van volwassen educatie. We realiseren ons dat je al beschikt over algemene kennis en graag de vrijheid wilt om de cursus op jouw manier te doen. Bij elke les zijn praktijkopdrachten zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen. Het doel van de cursussen is dat je snel en effectief kennis vergaart die je meteen kunt gebruiken in je dagelijkse leven.