Over Etadoro

Etadoro is ontwikkeld door ervaren professionals op het gebied van (online) leren, met als belangrijkste partner Plus Magazine. Gezamenlijk hebben we de eerste cursussen ontwikkeld en we zijn trots om dit te kunnen tonen. Onze missie is om leren voor iedereen toegankelijk te maken. Omdat we geloven dat het goed is om te blijven leren, in elke levensfase. Niet omdat het moet, maar omdat het leuk is om bij te blijven en nieuwe dingen te leren, vooral met goede begeleiding en een hoge kwaliteit. Tot slot vinden we kennis delen en uitwisselen met anderen van groot belang. 

Om te leren wat je altijd al hebt willen leren!

 

Team Etadoro

Onze trainers zijn van essentieel belang voor Etadoro! We hebben de beste trainers voor elk onderwerp gevonden. Zij hebben hun training ontwikkeld volgens het Etadoro format en zullen gedurende de cursus ook beschikbaar zijn voor uw vragen en zullen reageren op uw opdrachten. 

Wil je ook trainer worden? Stuur dan een bericht naar trainers@etadoro.be.

Echte experts als trainers

De Etadoro Methode

Etadoro werkt volgens het 'blended leren' principe. Dit houdt in dat we werken met verschillende leervormen. Zo bestaat elke cursus uit verschillende doe-opdrachten, video, quizzen en theorie. Deze combinatie van lezen, luisteren, zien en doen zorgt ervoor dat alles wat je in de cursus te weten komt, ook zal beklijven. Kortom: de cursussen bieden een gevarieerde lesopzet waarmee je alles haalt uit jouw cursus.

Etadoro houdt rekening met de 5 principes van volwassen educatie. We realiseren ons dat je al beschikt over algemene kennis en graag de vrijheid wilt om de cursus op jouw manier te doen. Bij elke les zijn praktijkopdrachten zodat je het geleerde meteen in praktijk kunt brengen. Het doel van de cursussen is dat je snel en effectief kennis vergaart die je meteen kunt gebruiken in je dagelijkse leven.