Vind de inspiratie om je een leven lang te ontwikkelen in het schetsen en schilderen.

Waarom Etadoro?

  • Voordelige cursussen al vanaf 55 euro
  • Ervaren en betrokken trainers
  • Direct starten en in je eigen tempo
  • Niet tevreden, geld terug (binnen 14 dagen na aankoop)

Tijdelijk voor slechts 55 euro!

Over trainer Paul Balk

Paul Balk houdt zich al 30 jaar bezig met de schilderkunst. Hij maakt schilderijen en ontwikkelt projecten vanuit de beeldende kunst voor het onderwijs. Daarnaast is hij lange periode artistiek leider geweest van een stichting die met beeldende kunst projecten in de openbare ruimte bijgedragen heeft aan een kwalitatieve en inspirerende leefomgeving.

Voor wie is de cursus?

Deze cursus is voor iedereen die de beginselen van de schilderkunst wil leren kennen én toepassen. Voorkennis is niet nodig, maar is ook geen belemmering; de cursus is geschikt voor alle niveaus.

Wat leer je in deze cursus?

De cursus neemt je mee langs alle facetten van het schilderen: van houtskool tot acrylverf, van stilleven tot portret, zwart-wit, kleur en zelfs hoe je thuis verf kunt maken. Je leert niet alleen de basistechnieken van het schetsen en schilderen, maar vooral ook kijken. Je krijgt inzicht in alle beeldaspecten van de visuele werkelijkheid. De vragen naar hoe een werk is gemaakt, wat de keuzes zijn geweest die de maker heeft gemaakt, hoe het onderwerp behandeld is, wat de maker wil zeggen, wat hij of zij je wil laten ervaren; je zal ze op nieuwe wijze kunnen beantwoorden.

De cursus bestaat uit de volgende hoofdstukken

  1. Licht
  2. Kleur
  3. Vorm
  4. Verf, ondergronden en gronderen
  5. Twee klassieke onderwerpen in de schilderkunst
  6. Aan de slag

Deze cursus kost tijdelijk slechts 55 euro!

De eerste stap is het aanmaken van een persoonlijk Etadoro account. Dit account gebruik je voortaan om in te loggen bij je cursus.

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je kiezen welke cursusopties je wilt bestellen, zoals het cursusboek 14,95 euro of persoonlijke begeleiding voor 25 euro. Daarna ga je door naar stap 2: de betaling van je cursus. Na betaling kun je direct met de cursus beginnen!

Bestel ook het Etadoro cursusboek

Je kunt er ook voor kiezen om het cursusboek te bestellen: handig om bijvoorbeeld aantekeningen te maken en de informatie nog eens rustig na te lezen vanaf papier.  De kosten voor het cursusboek bedragen €14,95 (exclusief verzendkosten). Je kunt het cursusboek direct bestellen maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

Nu tijdelijk kwaliteits startersset acrylverf voor €30! 

Met deze set acrylverf van de hoge kwaliteit van Oudt Hollandse kun je als startend schilder meteen alle kanten op. Je ontvangt de kleuren wit, geel, rood, magenta, blauw en zwart. De kosten voor de startersset bedragen €30,- (exclusief verzendkosten). Je kunt de startersset direct bestellen maar ook later nog besluiten om het aan te kopen.

Overige informatie

Na afloop van de cursus kun je het Etadoro cursuscertificaat aanvragen.