Veelgestelde vragen


1. Hoe werkt een cursus bij Etadoro?

Etadoro biedt online cursussen aan over diverse onderwerpen, die eenvoudig in gebruik zijn. Een cursus bestaat uit ongeveer 7 lessen. Elke les bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

  • een video van je trainer
  • een theorieles - deze kun je downloaden, maar je kunt ook een cursusboek kopen. 
  • een doe-opdracht
  • een quiz

Door te luisteren, kijken, lezen en het doen van een opdracht, kun je het lesmateriaal optimaal tot je nemen.  

2. Wat kost een Cursus bij Etadoro?

De meeste cursussen van Etadoro zijn er vanaf 55 euro. Je kunt tevens een apart cursusboek bij bestellen vanaf 14,95 euro exclusief verzendkosten. Tenslotte is er, verschillend per cursus, persoonlijke begeleiding mogelijk. Dit start vanaf 25 euro afhankelijk van de cursus. Je kunt de prijzen terugvinden bij de verschillende individuele cursussen en je kunt altijd bij bestellen op een later moment.    

3. Hoe kan ik betalen?

Je betaalt een Etadoro cursus of cursusmateriaal via Bankcontact of creditcard. Je betaalt de kosten van de cursus of het aanvullende cursusmateriaal in 1 keer. 

4. Kan ik mijn geld terug krijgen als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent, kun je tot 2 weken na aanschaf van je cursus, je geld terugkrijgen. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar de klantenservice (info@etadoro.be) met vermelding van de reden.

5. Kan ik de Etadoro cursus ook in delen betalen?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om de cursus in delen te betalen. 

6. Hoe meld ik me aan voor een cursus?

Aanmelden voor een cursus is heel eenvoudig. Je dient de cursus te selecteren waar je interesse in heeft. Vervolgens wordt u automatisch door de aanmeldprocedure geleid. Mocht het niet lukken om je aan te melden, stuur dan een bericht naar info@etadoro.be.

7. Waarom zou ik een online cursus doen?

Het grote voordeel van een online cursus is dat je dit kunt doen waar en wanneer je maar wilt. En in je eigen tempo. Je hoeft dus geen rekening te houden met vaste cursusmomenten, die je wellicht niet uitkomen, of voor jou moeilijk te bereiken zijn.

8. Waarom zou ik een online cursus bij Etadoro doen? 

Het grote voordeel van de online cursussen van Etadoro is dat ze heel gebruiksvriendelijk en gevarieerd zijn. Daarnaast kun je tijdens de cursus persoonlijk begeleid worden door je trainer en kun je eenvoudig ervaringen uitwisselen met je medecursisten.

9. Welke voorkennis heb ik nodig voor een online cursus?

Om een Etadoro cursus te doen, heb je over het algemeen geen voorkennis nodig over het onderwerp. De cursussen zijn inleidend in het onderwerp en door iedereen te volgen. Ook hoef je absoluut geen uitgebreide computerkennis te hebben. 

10. Hoe lang duurt een cursus?

Bij een normaal lestempo van 1 les per week, duurt een cursus ongeveer 2 maanden. Je kunt echt zelf het lestempo bepalen en de cursus doen waar en wanneer je maar wilt.  

11. Hoe kan ik communiceren met mijn cursusgenoten en trainer?

Op Etadoro is het heel eenvoudig om je ervaringen met je medecursisten en je trainer te delen. Er is hiervoor een speciale, gebruiksvriendelijke berichtenservice beschikbaar om berichten naar je medecursisten te sturen. Om gebruik te maken van de berichtenservice dient je ingelogd te zijn op Etadoro. Je kunt, ter lering, ook de opdrachten van je medecursisten bekijken en je opdrachten delen met medecursisten. 

12. Waarom zou ik een cursusboek bijbestellen?

Bij elke les kun je eenvoudig de bijbehorende theorie downloaden. Mocht je het fijn vinden om van papier te lezen en aantekeningen te maken, is het aan te raden om het cursusboek te bestellen. Het cursusboek is ook handig om als naslagwerk te hebben na afloop van de cursus. Je kunt het cursusboek overigens ook gedurende de cursus nog aanschaffen, als blijkt dat je het toch handiger vindt.

13. Kan ik een cursusboek ook los kopen?

Ja, het is mogelijk om een cursusboek los te kopen. Hiervoor dien je de cursus te selecteren waarvan je het boek wilt kopen. Je vinkt vervolgens aan dat je het cursusboek wilt. Vergeet overigens niet de cursus uit te vinken. Je kunt het cursusboek vervolgens met Bankcontact of creditcard betalen.

14. Waarom zou ik persoonlijke begeleiding bijbestellen?

Bij sommige cursussen kun je tevens persoonlijke begeleiding bestellen. Mocht je het fijn vinden om persoonlijke begeleiding en feedback te krijgen van de trainers tijdens je cursus kun je daartoe beslissen. Je kunt dit overigens ook gaandeweg de cursus nog aanschaffen, als blijkt dat je het toch handiger vindt.

15. Ik kan niet inloggen, wat nu?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Je dient hiervoor je e-mailadres in te vullen en ontvangt dan een e-mail met een speciale link, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
Lukt het je dan nog niet om aan te melden, dan kun je ons altijd een e-mail sturen: info@etadoro.be.

16. Wanneer is de klantenservice bereikbaar?

Je kunt je vragen en opmerkingen sturen naar info@etadoro.be. Wij zullen binnen 72 uur reageren op je bericht.  

17. Wanneer ontvang ik het Etadoro cursuscertificaat?

Als je alle lessen van de cursus heeft doorlopen, dan staat de cursus op 100%. Wil je een persoonlijk Etadoro cursuscertificaat? Stuur dan een bericht naar info@etadoro.be en wij sturen het certificaat naar je op.